Frityrstekt kalvemedaljong inneholder
110 Kalorier,
3 g Karbo,
9 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Frityrstekt kalvemedaljong har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frityrstekt kalvemedaljong er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5236 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Frityrstekt kalvemedaljong!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 109.76 | 555.09 | Kcal |
Protein | 8.81 | 44.55 | gram |
Karbohydrat | 2.50 | 12.64 | gram |
Kostfiber | 1.12 | 5.66 | gram |
Fett | 6.92 | 35.00 | gram |
Mettet fett | 1.94 | 9.81 | gram |
Salt | 0.64 | 3.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.87 | Kr 70.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 023 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i ca 1/2 cm tykke skiver, som bankes lett. Gni dem med hvitløk, salt og pepper.
Lag en glatt og klumpfri røre av egg, hvetemel, ost og melk. Det er en fordel om frityrdeigen kan lages et par timer før den skal brukes.
Dypp kjøttskivene i røren og stek dem varm i olje, ca 175 C, til de er delikat gylne og gjennomstekte, ca 12 min. Snu dem en gang under stekingen. La dem renne av på fettsugende papir.
Skjær endivier i strimler, ost og epler i terninger. Bland alle ingredienser til dressingen og hell den over.
Server retten nystekt med franske poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10026)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fritert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.