Frityrstekt kalvemedaljong



Frityrstekt kalvemedaljong inneholder 110 Kalorier, 3 g Karbo, 9 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Frityrstekt kalvemedaljong har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Frityrstekt kalvemedaljong er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5236 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
0,5kgkalvefilet
0,5tshvitløkpulver
1tssalt
0,25tshvit pepper
2stkegg
2sshvetemel
2ssost, reven
1,5dlmelk
olje til steking

Salat:

2stkendivier
100grsveitserost
1stkeple
3ssolje
1ssvineddik
0,5tssennep, tørr
0,5tssalt
1tspaprikapulver
0,5feddhvitløk
50gr(frityrolje, mengden som tas opp av kjøttet og kun til fettberegning)




Næringsdeklarasjon for Frityrstekt kalvemedaljong!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109.76555.09Kcal
Protein8.8144.55gram
Karbohydrat2.5012.64gram
Kostfiber1.125.66gram
Fett6.9235.00gram
Mettet fett1.949.81gram
Salt0.643.26gram
Pris på oppskriftenKr 13.87Kr 70.14Kroner
Hele oppskriften veier2 023 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo9,11 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i ca 1/2 cm tykke skiver, som bankes lett. Gni dem med hvitløk, salt og pepper.

Lag en glatt og klumpfri røre av egg, hvetemel, ost og melk. Det er en fordel om frityrdeigen kan lages et par timer før den skal brukes.

Dypp kjøttskivene i røren og stek dem varm i olje, ca 175 C, til de er delikat gylne og gjennomstekte, ca 12 min. Snu dem en gang under stekingen. La dem renne av på fettsugende papir.

Skjær endivier i strimler, ost og epler i terninger. Bland alle ingredienser til dressingen og hell den over.

Server retten nystekt med franske poteter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10026)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.