Gå til forsiden av matoppskrift.no Matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Frityrstekt kalvemedaljong




Oppskriften inneholder 110 Kalorier, 3 g Karbo, 9 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Oppskriften er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
0,5kgkalvefilet
0,5tshvitløkpulver
1tssalt
0,25tshvit pepper
2stkegg
2sshvetemel
2ssost, reven
1,5dlmelk
olje til steking

Salat:

2stkendivier
100grsveitserost
1stkeple
3ssolje
1ssvineddik
0,5tssennep, tørr
0,5tssalt
1tspaprikapulver
0,5feddhvitløk
50gr(frityrolje, mengden som tas opp av kjøttet og kun til fettberegning)


Annonse



Næringsdeklarasjon for Frityrstekt kalvemedaljong!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109.97556.15Kcal
Protein8.8044.50gram
Karbohydrat2.5012.64gram
Kostfiber1.206.07gram
Fett6.9335.05gram
Mettet fett2.4212.24gram
Salt0.643.26gram
Pris på oppskriftenKr 13.87Kr 70.14Kroner
Hele oppskriften veier2 023 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i ca 1/2 cm tykke skiver, som bankes lett. Gni dem med hvitløk, salt og pepper.

Lag en glatt og klumpfri røre av egg, hvetemel, ost og melk. Det er en fordel om frityrdeigen kan lages et par timer før den skal brukes.

Dypp kjøttskivene i røren og stek dem varm i olje, ca 175 C, til de er delikat gylne og gjennomstekte, ca 12 min. Snu dem en gang under stekingen. La dem renne av på fettsugende papir.

Skjær endivier i strimler, ost og epler i terninger. Bland alle ingredienser til dressingen og hell den over.

Server retten nystekt med franske poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10026)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.