Fotograf:
Freia
Fromasjkake med gelélokk inneholder
126 Kalorier,
16 g Karbo,
3 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Fromasjkake med gelélokk har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fromasjkake med gelélokk er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
12536 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Fromasjkake med gelélokk med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 126.28 | 2 960.00 | 296.00 | Kcal |
Protein | 2.70 | 63.29 | 6.33 | gram |
Karbohydrat | 16.31 | 382.31 | 38.23 | gram |
Kostfiber | 0.82 | 19.22 | 1.92 | gram |
Fett | 5.40 | 126.58 | 12.66 | gram |
Mettet fett | 2.18 | 51.10 | 5.11 | gram |
Salt | 0.02 | 0.55 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.98 | Kr 93.29 | Kr 9.33 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 344 totalt | 2 344 pr porsj | 234 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,66 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Stivpisk eggehvitene og vend inn makronfyllet med en slikkepott.
Ha bakepapir i bunnen av en springform, ca. 22-24 cm i diameter, fordel deigen i formen. Stek ved 180°C i ca. 25 minutter. Avkjøl bunnen i formen på rist.
Fromasjkaken kan enten lages som kuvertkaker i kuvertformer/glass eller som stor kake. For å lage kuvertkaker bruk formen/glasset til å trykke ut små kakebunner av den store bunnen. Med et normalt kjøkkenglass blir det 8-10 bunner.
Lag fromasj som anvist på pakken men med mindre vann.
Hell den ferdige fromasjen over bunnen, sett i fryseren i minimum 1 time.
Lag gelé som anvist på pakken. Avkjøl litt. Skjær ut fileter av mandarinene og legg på toppen av fromasjen. Hell over den avkjølte geléen.
Sett kaken i kjøleskap i minimum 2 timer. Server med Freia Jordbærsaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Freia
(Intern: 28409)
Tilberedningstid:
3 timer
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-04-30
Oppdatert dato:2011-04-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift