Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Fruktterte oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Fruktterte



Fruktterte inneholder 349 Kalorier, 30 g Karbo, 8 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Fruktterte har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fruktterte er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Bunn:

3stkegg
150grsukker
150grhasselnøttkjerner

Mandelkant:

200grkransekakemasse
Ca 1,5sseggehvite

Fyll:

2,5plate(r)gelatin
2stkegg
4sssukker
1,5dlkremfløte
0,75dleksotisk juice eller appelsinjuice

Frukt til pynt:

blå og grønne druer
ananas
mango
kiwi
carambole
physalis
eller andre




Kalorier og næringsinnhold i Fruktterte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier349.263 783.18472.90Kcal
Protein8.1888.6111.08gram
Karbohydrat29.94324.3140.54gram
Kostfiber2.1823.612.95gram
Fett21.38231.5928.95gram
Mettet fett4.9453.516.69gram
Salt0.131.390.17gram
Pris på oppskriftenKr 6.99Kr 75.72Kr 9.46.-
Hele oppskriften veier1 083 totalt1 083 pr porsj135 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Bunnen stekes ved 175° i ca. 20-30 min. i 22-24 cm form på nederste rille
Mandelringen stekes ved 225° i ca. 5 min. eller til den er gyllen midt i ovnen

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Tilsett malte nøtter og fyll røren i en godt smurt form. Stek kaken og avkjøl den på rist. Sett opp temperaturen på ovnen og lag kranse-kakeringen. Riv kransekakemassen og rør den smidig med eggehvite. Massen må være så bløt at den kan sprøytes gjennom en kraftig sprøyte. Tegn en ring på bakepapiret på stekeplaten like stor som den brukte kakeformen. Sprøyt ut en pen ring og stek den gyllen. Avkjøl ringen på papiret og løsne den forsiktig.

Fyll:
Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann i 5 min. Visp egg og sukker hvitt og luftig. Visp fløten stiv. Klem ut det kalde vannet av gelatinen og smelt den i et par spiseskjeer kokende juice. Tilsett resten av juicen og rør blandingen i eggedosisen. Vend til sist i den stivpiskede fløten. Sett fyllet kaldt til det begynner å stivne, ca. 10-15 min.

Legg mandelringen på den myke kakebunnen. Hell i fyllet og fordel det jevnt utover. Pynt med frukt og bær.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: HAUKET.NET
(Intern: 1923)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-02
Oppdatert dato:2002-10-02
Lesere: 3182 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fruktterte 2.Fruktterte 2.
Denne retten har 136,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.