Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Fuglereder oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Fuglereder



Fuglereder inneholder 238 Kalorier, 32 g Karbo, 3 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Fuglereder har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fuglereder er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Deig:

4stkeggehviter
200grsukker
1tskaffepulver
1knivsoddsalt
1tssitronsaft

Fyll:

200grjordbær (el. andre frukt)

Pynt:

50grmørk sjokolade
2dlkremfløte
15grvaniljesukker
litt kakao




Næringsdeklarasjon for Fuglereder!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier238.191 951.56Kcal
Protein2.8723.51gram
Karbohydrat32.04262.51gram
Kostfiber0.816.64gram
Fett10.7788.24gram
Mettet fett6.8656.21gram
Salt0.151.20gram
Pris på oppskriftenKr 5.27Kr 43.18Kroner
Hele oppskriften veier819 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pisk eggehvitene med kaffepulver, sitronsaft og salt veldig stive. Ha sukkeret i flere omganger.
Fyll nå massen i en sprøytepose og sprøyt kranser på ca. 8 cm.og fyll ut, så det danner en bunn. Bak ved 75° i ca. 3½ time. La kakene bli helt kalde. Smelt så sjokoladen og overtrekk kakene.

Skyld og rens jordbærene. Pisk fløten og ha vaniljesukker i. Legg nå frukten på og sprøyt med kremen. Dryss til sist med kakao.

NB:
Kakene skal bake så lenge, for at de blir tørre. Ved høyere temperatur risikerer de å bli brente. De kan holde seg 2-3 mdr. I en kakeboks.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22516)
Kategori: Småkaker
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-06
Oppdatert dato:2006-07-06
Lesere: 7870 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.