Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Fyll til terteskjell oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Fyll til terteskjell



Fyll til terteskjell oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Denne er nok en gammel oppskrift, men det er god og mild mat som passer som en forrett eller kveldskos. Man kan selvsagt lage egen hvit saus, men bare husk at den skal være litt tykk. Før man fyller i skjellene, smak evt til med litt salt og pepper. Varm opp skjellene litt før servering, og server med en gang.

Oppskriften inneholder 120 Kalorier, 10 g Karbo, 7 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fyll til terteskjell er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1pose(r)hvit saus,
150grfiskepudding i terninger,
2dlfrosne erter eller asparges,
150grreker, renset
dill og sitron til pynt,
Ca 5stknybakte terteskjell




Kalorier og næringsinnhold i Fyll til terteskjell med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier120.351 528.45382.11Kcal
Protein6.9988.7722.19gram
Karbohydrat9.67122.8130.70gram
Kostfiber0.8010.162.54gram
Fett5.7973.5318.38gram
Mettet fett2.6533.668.41gram
Salt0.8210.422.60gram
Pris på oppskriftenKr 7.72Kr 98.04Kr 24.51.-
Hele oppskriften veier1 270 totalt1 270 pr porsj318 pr stk gram
Energiprosent fra karbo32,13 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 skjell

Lag sausen som angitt på posen, men bruk mindre melk: 4 dl. Tilsett fiskepuddingen, ertene og rekene. La stuingen bli gjennomvarm før den derveres i lune terteskjell. Pynt med dill og sitron.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Oppskriften har fått 4,4 poeng fra 9 lesere
Lesere: 27832 totalt.

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19649)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-05-21
Oppdatert dato:2005-05-21


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyll til terteskjell.Fyll til terteskjell.
Denne retten har 120,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.