Fylte paprika inneholder
65 Kalorier,
9 g Karbo,
3 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Fylte paprika har ingen allergener
Fylte paprika er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
12809 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylte paprika!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 64.84 | 204.25 | Kcal |
Protein | 2.69 | 8.47 | gram |
Karbohydrat | 9.26 | 29.17 | gram |
Kostfiber | 2.04 | 6.43 | gram |
Fett | 1.44 | 4.54 | gram |
Mettet fett | 0.35 | 1.10 | gram |
Salt | 0.26 | 0.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.97 | Kr 9.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 260 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær toppen av paprikafruktene og behold dem som lokk. Rens fruktene forsiktig for frø og frøholdere. Sett dem i smurt form for å fylle dem.
Hakk løk og hvitløk, og stek det blankt i olivenolje. Grovhakk tomatene og ha dem i sammen med noe av persillen. La det surre et par minutter og rør inn risen og det andre. Smak til med nykvernet pepper. Stapp fyllet i paprikaene, sett på lokkene og sett formen i ovn på 200 C i 30-40 minutter.
Serveres til fisk eller kjøtt, eller bare med brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5962)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift