Fotograf:
Melk.no
Fylt paprika smaker godt som tilbehør både til kjøtt og fisk. Oppskriften inneholder
104 Kalorier,
9 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylt paprika 6 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9514 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylt paprika 6!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 104.06 | 237.44 | Kcal |
Protein | 4.62 | 10.54 | gram |
Karbohydrat | 8.52 | 19.44 | gram |
Kostfiber | 3.16 | 7.21 | gram |
Fett | 5.02 | 11.45 | gram |
Mettet fett | 3.12 | 7.12 | gram |
Salt | 0.34 | 0.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.61 | Kr 10.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 825 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp 3 dl ferdigblandet grønnsakbuljong og tilsett 2 ss smør. Tilsett couscous når grønnsakvannet koker. Rør i kjelen og trekk den av platen. Sett på lokk og la couscousen trekke i 10 minutter.
Del fire store paprika i to på langs og ta ut kjernehuset.
Finhakk hvitløk og løk. Kutt squashen i små terninger, og riv skallet av en sitron.
Hell couscousen over i en stor bolle og tilsett hvitløk, løk, squash, sitronskall og basilikum.
smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Fordel blandingen i de delte paprikaene og dryss revet cheddar over.
Paprikaene bakes i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter eller pakkes inn i aluminiumsfolie og legges på grillen. Pass på at osten ikke berører aluminiumsfolien.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 27963)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-31
Oppdatert dato:2013-12-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift