Fylt paprika 6



Fylt paprika 6 oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Fylt paprika smaker godt som tilbehør både til kjøtt og fisk.

Oppskriften inneholder 104 Kalorier, 9 g Karbo, 5 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fylt paprika 6 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere: 9514 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
3dlgrønnsakbuljong (utblandet)
2sssmør
175grcouscous
4stkstore rød paprika
2feddhvitløk
1stkløk
1stkgrønn squash
1stksitron
4ssfrisk basilikum , finhakket
nykvernet salt og pepper
200grcheddar , revet




Næringsdeklarasjon for Fylt paprika 6!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier104.06237.44Kcal
Protein4.6210.54gram
Karbohydrat8.5219.44gram
Kostfiber3.167.21gram
Fett5.0211.45gram
Mettet fett3.127.12gram
Salt0.340.77gram
Pris på oppskriftenKr 4.61Kr 10.52Kroner
Hele oppskriften veier1 825 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo32,75 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok opp 3 dl ferdigblandet grønnsakbuljong og tilsett 2 ss smør. Tilsett couscous når grønnsakvannet koker. Rør i kjelen og trekk den av platen. Sett på lokk og la couscousen trekke i 10 minutter.
Del fire store paprika i to på langs og ta ut kjernehuset. Finhakk hvitløk og løk. Kutt squashen i små terninger, og riv skallet av en sitron.
Hell couscousen over i en stor bolle og tilsett hvitløk, løk, squash, sitronskall og basilikum.
smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Fordel blandingen i de delte paprikaene og dryss revet cheddar over.

Paprikaene bakes i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter eller pakkes inn i aluminiumsfolie og legges på grillen. Pass på at osten ikke berører aluminiumsfolien.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 27963)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-31
Oppdatert dato:2013-12-31


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fylt paprika 6.Fylt paprika 6.
Denne retten har 104,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.