Fylte reinsdyrhjerter 2



Fylte reinsdyrhjerter 2 inneholder 113 Kalorier, 4 g Karbo, 15 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Fylte reinsdyrhjerter 2 har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fylte reinsdyrhjerter 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 3stkreinsdyrhjerter etter størrelsen
1tssalt
0,5tspepper
2stkepler
100grstenfrie svisker
Ca 9stkenerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dlseterrømme
1ssrørte tyttebær


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fylte reinsdyrhjerter 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier112.98556.47Kcal
Protein15.1374.52gram
Karbohydrat3.7918.67gram
Kostfiber0.562.76gram
Fett4.0219.80gram
Mettet fett2.1110.39gram
Salt0.562.74gram
Pris på oppskriftenKr 14.25Kr 70.19Kroner
Hele oppskriften veier1 970 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær et snitt i kjøttet fra siden og inn til tverrveggen. Rens hjertene for hinner og skyll dem godt i kaldt vann. Gni dem inn med salt og pepper.

Skjær eplene i terninger, hakksviskene grovt og fyll det i hjertene. Sy dem sammen eller bind dem opp og brun dem godt i smør. Spe med vann eller kraft så det står halvt opp på kjøttet.

Tilsett enerbær og la kjøttet trekke under lokk til det er godt mørt - det tar 1 1/2 - 2 timer. Ta kjøttet opp og kok inn sjyen. Spe den med rømme og tilsett tyttebær som presses gjennom en sikt. Smak sausen til. Jevn den eventuelt med 1 ts maisennamel rørt ut i kaldt vann.

Skjær hjertene i skiver og server dem med rosenkål, stekt sopp, poteter og sausen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10719)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 3126 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.