Fotograf:
Kylling.no
Fyrstekake i hjerteform inneholder
409 Kalorier,
46 g Karbo,
8 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Fyrstekake i hjerteform har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fyrstekake i hjerteform er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Fyrstekake i hjerteform med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 409.33 | 4 751.30 | 395.94 | Kcal |
Protein | 7.92 | 91.93 | 7.66 | gram |
Karbohydrat | 45.79 | 531.51 | 44.29 | gram |
Kostfiber | 2.34 | 27.16 | 2.26 | gram |
Fett | 20.88 | 242.36 | 20.20 | gram |
Alkohol | 0.27 % | 3.13 | 0.26 | gram |
Mettet fett | 8.96 | 104.00 | 8.67 | gram |
Salt | 0.43 | 5.04 | 0.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.79 | Kr 43.99 | Kr 3.67 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 161 totalt | 1 161 pr porsj | 97 pr stk | gram |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Rør smør og sukker hvitt. Rør inn eggeplommer og melk og sikt inn hvetemel og bakepulver. Elt deigen sammen. La den stå litt kaldt, så blir den lettere å arbeide med. Trykk 2/3 av mørdeigen i bunnen av formen og oppover langs kanten.
Mal mandlene og bland med melis, stivpisket eggehvite og vin. Fyll massen i formen. Kjevle resten av deigen til en 2-3 mm tykk leiv. Skjær 1-1 1/2 cm brede striper og legg i rutemønster over kaken. Legg en strimmel rundt kanten, slik at alle endene blir dekket. Pensle deigen med sammenvispet egg, og stek i ovn ved 180-190 °C i ca. 40 minutter. La kaken stå litt i formen før den avkjøles på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17448)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-04-11
Oppdatert dato:2004-04-11
Lesere:
4173 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift