Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Garganelli med asparges og fløte oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Garganelli med asparges og fløte



Garganelli med asparges og fløte inneholder 245 Kalorier, 26 g Karbo, 10 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Garganelli med asparges og fløte har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Garganelli med asparges og fløte er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1bunt(er)frisk, ny asparges, 250 g
350grgarganelli, tørket
2sssmør
2dlpanna da cucina eller matfløte
2sshvitvin, tørr
125grparmesan, nyrevet
2ssfriske, hakkede blandede urter
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper




Næringsdeklarasjon for Garganelli med asparges og fløte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier244.62601.40Kcal
Protein10.0024.59gram
Karbohydrat26.3064.66gram
Kostfiber2.045.02gram
Fett10.4325.64gram
Mettet fett6.3615.64gram
Alkohol0.21 %
Salt0.360.89gram
Pris på oppskriftenKr 8.37Kr 20.58Kroner
Hele oppskriften veier983 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær av og kast de harde endene på aspargesen. Du skal sitte igjen med ca 200 g renset asparges. Skjær stilkene i biter på skrå, i omtrent samme lengde som pastaen.

Forvell aspargesstilkene i saltet, kokende vann i 2 minutter, toppene i 1 minutt. Slå straks av vannet, skyll i kaldt vann og sett til side.

Kok pastaen etter anvisningen på pakken. I mellomtiden har du smør og fløte i en mellomstor kjele, smaker til med salt og pepper og lar det koke opp. La det småkoke noen minutter til sausen har kokt inn og tyknet.

Tilsett asparges, vin og omtrent halvparten av parmesanosten. Smak til sausen og la den stå over svak varme.

Slå vannet av den kokte pastaen og hell den i en oppvarmet bolle. Hell sausen over, dryss med friske urter og bland godt. Serveres straks, drysset med resten av parmesanen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7713)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Lesere: 3367 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.