Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Giblet gravy (kalkunsaus) oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Giblet gravy (kalkunsaus)



Giblet gravy (kalkunsaus) inneholder 31 Kalorier, 4 g Karbo, 2 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Giblet gravy (kalkunsaus) har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Giblet gravy (kalkunsaus) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
1stkkalkun innmatIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Ca 1,5stkløk
3stang(stenger)selleri
1tssalt
1literkraft
6sshvetemel
2stkhakkede, hardkokte egg
0,5tspepper




Næringsdeklarasjon for Giblet gravy (kalkunsaus)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier31.2559.07Kcal
Protein1.773.35gram
Karbohydrat3.737.05gram
Kostfiber0.621.17gram
Fett0.891.68gram
Mettet fett0.220.42gram
Salt1.212.29gram
Pris på oppskriftenKr 1.48Kr 2.80Kroner
Hele oppskriften veier1 512 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg innmaten i en kjele. Dryss over salt og ha på vann til det dekker. Kok opp og skum av det som flyter opp. Kok i ca 1 time. Rens kjøttet fra halsen, og grovhakk innmaten.

Kok opp stekesjyen. Tilsett hvetemel ristet ut i litt kaldt vann (meljevning) under omrøring. Kok opp til det tykner. Tilsett grovhakket innmat og egg.

Smak til med salt og pepper.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11975)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Lesere: 3318 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.