Gjeddekaker 2 inneholder
263 Kalorier,
1 g Karbo,
14 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Gjeddekaker 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gjeddekaker 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7453 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gjeddekaker 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 262.71 | 1 007.55 | Kcal |
Protein | 14.38 | 55.15 | gram |
Karbohydrat | 1.37 | 5.25 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 22.19 | 85.10 | gram |
Mettet fett | 1.74 | 6.67 | gram |
Salt | 0.17 | 0.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.01 | Kr 46.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 534 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,08 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Mal fisken minst to ganger sammen ned spekk eller smør, siste gang tilsettes purre etter smak. Elt inn potetmelet og spe deigen dråpevis med melk. Når deigen er glatt, tilsettes egg og fløte. Smak til med salt og pepper. Stekes pent brune i smør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13442)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.