Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Glutenfrie Blåbærmuffins oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Glutenfrie Blåbærmuffins



Glutenfrie Blåbærmuffins oppskrift.
Fotograf: Holmen Crisp
Glutenfri oppskrift på både blåbær og sjokolademuffins

Oppskriften inneholder 436 Kalorier, 36 g Karbo, 8 g Protein og 29 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Glutenfrie Blåbærmuffins er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
125grsmør eller margarin
2,5dlsukker
3stkegg
2dlJyttemjøl Original
1tsBakepulver




Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie Blåbærmuffins med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier435.592 697.70107.91Kcal
Protein7.6247.191.89gram
Karbohydrat35.54220.118.80gram
Kostfiber1.7410.780.43gram
Fett28.83178.557.14gram
Mettet fett12.2575.873.03gram
Salt0.583.620.14gram
Pris på oppskriftenKr 5.99Kr 37.10Kr 1.48.-
Hele oppskriften veier619 totalt619 pr porsj25 pr stk gram
Energiprosent fra karbo32,63 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 25 muffins

Rør smør og sukker hvitt og luftig.
Tilsett eggene, ett om gangen, og rør godt. Sikt i Jyttemjøl og bakepulver og rør om. Fyll røren i papirformer, store eller små, halvfulle. ½ - 1 ts. Blåbærsyltetøy has på toppen av formene.
Stekes i 170 grader midt i ovnen, ca. 10 – 20 minutter. Avhengig av formenes størrelse. Dette gir ca. 25 store eller 50 små muffins.

Variant sjokolademuffins:
Lages som blåbærmuffins, men du sikter 1 ss. kakaopulver sammen med Jyttemjøl Original og bakepulver. Fylles i former som ovenfor, men stikk en eller flere Mokkabønner ned i formene. Stekes som ovenfor.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Holmen Crisp
(Intern: 30627)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Muffins
Diett/allergi: Glutenfri
Innlagt dato:2013-11-12
Oppdatert dato:2013-11-12
Lesere: 4418 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfrie Blåbærmuffins.Glutenfrie Blåbærmuffins.
Denne retten har 435,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie kanelboller med jyttemel.Glutenfrie kanelboller med jyttemel.
Denne retten har 290,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.