Fotograf:
Holmen Crisp
Enkle å lage og smakfulle :-) Oppskriften inneholder
291 Kalorier,
16 g Karbo,
9 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfrie kanelboller med jyttemel er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Glutenfrie kanelboller med jyttemel!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 290.95 | 3 328.29 | Kcal |
Protein | 8.60 | 98.38 | gram |
Karbohydrat | 15.89 | 181.77 | gram |
Kostfiber | 4.56 | 52.16 | gram |
Fett | 20.43 | 233.71 | gram |
Mettet fett | 5.64 | 64.52 | gram |
Salt | 0.47 | 5.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.64 | Kr 87.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 144 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,84 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha væsken i det tørre, eltes i kjøkkenmaskin til det er godt blandet. Heves på lunt sted ca. 20 – 30 minutter. Smøres med smør og dryss på kanel og sukker. Rulles sammen som en pølse.
Deles opp i passe store boller, som legges i papirformer. Heves i ca. 15 minutter på et lunt sted. Pensle med egg og dryss på perlesukker. Stekes ved 180 grader. Stekes ca. 10 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Holmen Crisp
(Intern: 30618)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Muffins
Diett/allergi:
Glutenfri
Innlagt dato:2013-11-12
Oppdatert dato:2013-11-12
Lesere:
5859 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift