Fotograf:
Holmen Crisp
Enkle å lage og smakfulle :-) Oppskriften inneholder
291 Kalorier,
16 g Karbo,
9 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfrie kanelboller med jyttemel er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7950 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Glutenfrie kanelboller med jyttemel!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 291.05 | 3 329.44 | Kcal |
Protein | 8.60 | 98.38 | gram |
Karbohydrat | 15.89 | 181.77 | gram |
Kostfiber | 4.61 | 52.74 | gram |
Fett | 20.43 | 233.71 | gram |
Mettet fett | 5.60 | 64.06 | gram |
Salt | 0.47 | 5.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.64 | Kr 87.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 144 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,83 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha væsken i det tørre, eltes i kjøkkenmaskin til det er godt blandet. Heves på lunt sted ca. 20 – 30 minutter. Smøres med smør og dryss på kanel og sukker. Rulles sammen som en pølse.
Deles opp i passe store boller, som legges i papirformer. Heves i ca. 15 minutter på et lunt sted. Pensle med egg og dryss på perlesukker. Stekes ved 180 grader. Stekes ca. 10 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Holmen Crisp
(Intern: 30618)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Muffins
Diett/allergi:
Glutenfri
Innlagt dato:2013-11-12
Oppdatert dato:2013-11-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift