Gratinert blekksprut



Gratinert blekksprut inneholder 95 Kalorier, 3 g Karbo, 7 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Gratinert blekksprut har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gratinert blekksprut er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2893 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1boks(er)blekksprut
1liten bokssmå fiskeboller
2sssmør eller margarin
2sshvetemel
3dlmelk
1dlfløte
1dashsalt
hvit pepper
0,5dlsherry
2stkeggeplommer
reven ost
1pakkedypfryst spinat
1sssmør eller margarin
1dashsalt
hvit pepper
reven muskatnøtt




Næringsdeklarasjon for Gratinert blekksprut!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier95.36429.36Kcal
Protein6.9731.38gram
Karbohydrat3.4715.62gram
Kostfiber0.482.16gram
Fett5.5324.90gram
Mettet fett3.0913.91gram
Alkohol0.41 %
Salt0.502.24gram
Pris på oppskriftenKr 5.28Kr 23.77Kroner
Hele oppskriften veier1 801 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo14,54 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Hell kraften fra blekksprut og fiskeboller. Skjær begge deler i mindre biter om nødvendig.

Lag en hvit saus av smør, hvetemel, melk, fløte og kraften av fiskebollene og blekkspruten. Smak til med salt, pepper og sherry. Rør inn sammenvispede eggeplommer. Sausen må ikke koke etter at eggene er rørt inn.

Bland fiskeboller og blekksprut i sausen. Fordel blandingen i 4 skjell eller små, ildfaste former. Dryss reven ost på og sett dem under grill til overflaten er delikat gyllen.

Tin spinaten og smak den til med smør, salt, pepper og reven muskatnøtt. Legg en rand spinat i hvert skjell.

Serveres varmt som forrett eller liten aftenrett, med loff til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11771)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.