Gratinert løksuppe inneholder
62 Kalorier,
6 g Karbo,
2 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Gratinert løksuppe har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gratinert løksuppe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gratinert løksuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 62.29 | 351.50 | Kcal |
Protein | 2.16 | 12.19 | gram |
Karbohydrat | 6.44 | 36.34 | gram |
Kostfiber | 0.94 | 5.30 | gram |
Fett | 2.40 | 13.54 | gram |
Mettet fett | 1.44 | 8.13 | gram |
Alkohol | 0.63 % | | | |
Salt | 0.43 | 2.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.58 | Kr 14.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 257 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,35 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(Soupe à l´oignon au gratin)
Skrell og skjær løken i ringer. Fres løken i smør i en gryte på svak varme til den begynner å få farge. Strø over melet. Spe med vann og ha i buljongterningene.
Tilsett krydderbuketten, salt og pepper. La suppen småkoke under lokk på svak varme i ca 20 minutter. Ha i hvitvinen.
Hell suppen i en stor bolle eller flere små porsjonsboller som tåler varme.
Dekk suppen med brødskiver og strø over den revne osten. Gratiner suppen ved 250 C til osten begynner å smelte og har fått fine farge.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6252)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Lesere:
24253 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift