Bland en dæsj olje og press en halv fersk hvitløk over oljen. Skjær av en liten bit ingefær og knus denne i hvitløkspressa og bladn i oljen. Kutt vårløkene i små tynne skiver og ha i blandingen. Tilsett en dæsj sitronpepper og noe salt. Bland alt godt, hell i en plastpose.
Ta sjødyrene og legg i posen, miks slik at alle stykkene bader litt i marinaden.
La ligge i lukket pose i kjøleskapet et par timer.
Ta ut og grill over svak varme ca 5-8 minutter.
Server gjerne med ris.
NAM!!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Etegilde
(Intern: 1936)
Tilberedningstid:
2,5 timer
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-10-11
Oppdatert dato:2002-10-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.