Fotograf:Synøve Dreyer Når du legger blåskjell på grillen kan du variere smaken i ulike retninger. I denne oppskriften er retningen øst, med asiatiske smaker av kokosmelk og karri. Dette er rask og lekker grillmat!
Oppskriften inneholder 140 Kalorier, 13 g Karbo, 8 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skrubb blåskjellene og kontroller at alle skjellene er lukket. Kast tvilsomme skjell.
Bruk tykt grillfolie eller et dobbelt lag vanlig folie. Fordel skjellene på foliearkene.
Rør sammen kokosmelk og currypasta og rør inn persille. Fordel det over blåskjellene og pakk folien godt rundt.
Sett pakkene på grillen med skjøten opp. Stek dem i ca. 10-12 minutter til skjellene åpner seg.
Spis skjellene rett fra pakken med godt brød til.
Tips: Du kan også pakke alle skjellene i en stor foliepakke. Beregn da omtrent dobbelt så lang tid.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 29007)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-03-22
Oppdatert dato:2017-03-22