Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Grønnsakpaté oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Grønnsakpaté



Grønnsakpaté inneholder 171 Kalorier, 3 g Karbo, 7 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Grønnsakpaté har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grønnsakpaté er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grblomkål
1stkrød paprika
1stkgrønn paprika
3dlfinsnittet purre
2ssMargarin
6stkegg
2sshvetemel
4dlkremfløte
1tsmuskatnøtt, revet
2tsurtesalt
5dlsveitser eller norvegia, revet




Næringsdeklarasjon for Grønnsakpaté!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier170.90777.23Kcal
Protein6.7530.70gram
Karbohydrat2.7912.69gram
Kostfiber1.125.09gram
Fett14.5065.94gram
Mettet fett8.1236.93gram
Salt0.663.02gram
Pris på oppskriftenKr 5.97Kr 27.15Kroner
Hele oppskriften veier1 819 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del blomkålhodet i buketter. Skjær stilken i små biter og kok blomkålen i lettsaltet vann til den er knapt mør. La den renne godt av seg.

Skjær paprika i strimler. Fres purre og paprika i margarin et par minutter. Visp sammen egg, mel, fløte, krydder og ost. Tilsett grønnsakene og hell blandingen i en smurt, avlang brødform. Stek pateen ved 175 C i ca 1 time til den kjennes stivnet. Avkjøl litt før den hvelves.

Server grønnsakpaté kald eller varm med godt brød til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6050)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-06
Oppdatert dato:2002-12-06
Lesere: 3499 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.