Grønnsaksterrine inneholder
83 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Grønnsaksterrine har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grønnsaksterrine er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3957 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grønnsaksterrine!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 82.84 | 876.75 | Kcal |
Protein | 6.37 | 67.42 | gram |
Karbohydrat | 3.38 | 35.77 | gram |
Kostfiber | 1.49 | 15.77 | gram |
Fett | 4.54 | 48.05 | gram |
Mettet fett | 2.23 | 23.60 | gram |
Salt | 0.41 | 4.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.24 | Kr 34.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 233 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,32 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha broccolibukettene i lettsaltet vann ca. 3 minutter. Ta dem opp og la dem dryppe av i dørslag.
Kok likeså gulerøttene i lettsaltet vann 4-5 minutter, la også dem dryppe av.
Pisk egg og melk sammen og tilsett ost, løk, salt og pepper, pisk blandingen godt sammen.
Kle en form med bakepapir.
Legg halvdelen av broccolien i et jevnt lag med hodene samme vei. Hell 1/3 av eggemassen over.
Legg de kokte gulerøtter ovenpå i et jevnt lag og hell litt av eggemassen overpå.
Legg resten av broccolien på og avslutt med resten av eggemassen.
Press grønnsakene lett sammen.
Bind bakepapir over formen og bak retten i midten av ovnen ved 175 grader ca. 1 time.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22201)
Kategori:
Terrine
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-13
Oppdatert dato:2006-06-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.