Grønnsaksterrine



Grønnsaksterrine inneholder 83 Kalorier, 3 g Karbo, 6 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Grønnsaksterrine har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grønnsaksterrine er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3957 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgbroccoli, rå i buketter
1kggulrot i staver, rå
1tssalt
12stkegg rå
1literlettmelk
400grost, revet
1stkløk, reven
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Grønnsaksterrine!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82.84876.75Kcal
Protein6.3767.42gram
Karbohydrat3.3835.77gram
Kostfiber1.4915.77gram
Fett4.5448.05gram
Mettet fett2.2323.60gram
Salt0.414.30gram
Pris på oppskriftenKr 3.24Kr 34.29Kroner
Hele oppskriften veier4 233 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo16,32 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Ha broccolibukettene i lettsaltet vann ca. 3 minutter. Ta dem opp og la dem dryppe av i dørslag.
Kok likeså gulerøttene i lettsaltet vann 4-5 minutter, la også dem dryppe av.
Pisk egg og melk sammen og tilsett ost, løk, salt og pepper, pisk blandingen godt sammen.
Kle en form med bakepapir.
Legg halvdelen av broccolien i et jevnt lag med hodene samme vei. Hell 1/3 av eggemassen over.
Legg de kokte gulerøtter ovenpå i et jevnt lag og hell litt av eggemassen overpå.
Legg resten av broccolien på og avslutt med resten av eggemassen.
Press grønnsakene lett sammen.
Bind bakepapir over formen og bak retten i midten av ovnen ved 175 grader ca. 1 time.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22201)
Kategori: Terrine
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-13
Oppdatert dato:2006-06-13


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.