Grynsodd





Grynsodd inneholder 65 Kalorier, 13 g Karbo, 2 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Grynsodd har beregnet å ha følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grynsodd er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
150grhele byggryn
2,5dlvann
6stkpoteter
2stkgulrøtter
1stk litekålhode
Litt hakket persille
Kraft fra kjøtt i passelig mengde.
Det kan evt tilsettes litt oppskårent kjøtt.


Annonse



Næringsdeklarasjon for Grynsodd!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier64.80338.58Kcal
Protein1.819.46gram
Karbohydrat12.7866.78gram
Kostfiber2.5013.06gram
Fett0.160.84gram
Mettet fett0.010.05gram
Salt0.020.09gram
Pris på oppskriftenKr 1.07Kr 5.59Kroner
Hele oppskriften veier2 090 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Grynene bløtes over natten.
Sett de så på kok i nytt vann og la de koke til de blir møre Ha i de rensede og oppskårne potetene, gulrøttene og kålen. Tilsett kjøttkraften. La suppen trekke til grønnsakene og potetene er kokt. Til slutt tilsettes hakket persille.
Server flatbrød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2383)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Rogaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-17
Oppdatert dato:2002-11-17
Lesere: 7106 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.