Fotograf:
Mat.no
Gyllen Havresuppe inneholder
113 Kalorier,
17 g Karbo,
2 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Gyllen Havresuppe har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gyllen Havresuppe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
14979 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gyllen Havresuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 112.97 | 367.15 | Kcal |
Protein | 2.48 | 8.06 | gram |
Karbohydrat | 17.35 | 56.39 | gram |
Kostfiber | 0.85 | 2.76 | gram |
Fett | 3.55 | 11.54 | gram |
Mettet fett | 2.03 | 6.60 | gram |
Salt | 0.10 | 0.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.36 | Kr 7.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 300 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok grynene myke i juice. Tilsett brunost og rør til den er smeltet. La sviskene få et oppkok i suppen. Server suppen med lettrømme og litt revet brunost på toppen. Dette er en fin måte å utnytte de siste restene av en brunost på.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 167)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-09
Oppdatert dato:2002-07-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift