Hare i brun saus inneholder
75 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Hare i brun saus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hare i brun saus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8340 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hare i brun saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 75.26 | 383.11 | Kcal |
Protein | 10.29 | 52.38 | gram |
Karbohydrat | 1.06 | 5.40 | gram |
Kostfiber | 0.08 | 0.41 | gram |
Fett | 3.30 | 16.80 | gram |
Mettet fett | 0.52 | 2.65 | gram |
Salt | 0.12 | 0.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.02 | Kr 66.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 036 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del haren opp i passelige stykker; gjerne lår og boger delt i to, ryggen skåret opp i tykke stykker. Sider og bryst er det lite mat på, så dette behøver ikke brukes.
Brun kjøttstykkene godt og legg til side på et fat. Smelt margarin i en gryte og tilsett hvetemelet. Visp sammen og spe med vann. Krydre med kikkoman, salt og pepper. La småkoke i en drøy time eller til kjøttet er mørt. Du kan også bruke litt blåbær og tyttebær mot slutten av koketiden.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10171)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.