Hare i brun saus



Hare i brun saus inneholder 75 Kalorier, 1 g Karbo, 10 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Hare i brun saus har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hare i brun saus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 8340 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkhare
margarin til bruning
30grhvetemel
30grMargarin
1litervann
kikkomansaus
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Hare i brun saus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier75.26383.11Kcal
Protein10.2952.38gram
Karbohydrat1.065.40gram
Kostfiber0.080.41gram
Fett3.3016.80gram
Mettet fett0.522.65gram
Salt0.120.62gram
Pris på oppskriftenKr 13.02Kr 66.28Kroner
Hele oppskriften veier2 036 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo5,63 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Del haren opp i passelige stykker; gjerne lår og boger delt i to, ryggen skåret opp i tykke stykker. Sider og bryst er det lite mat på, så dette behøver ikke brukes.

Brun kjøttstykkene godt og legg til side på et fat. Smelt margarin i en gryte og tilsett hvetemelet. Visp sammen og spe med vann. Krydre med kikkoman, salt og pepper. La småkoke i en drøy time eller til kjøttet er mørt. Du kan også bruke litt blåbær og tyttebær mot slutten av koketiden.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10171)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.