Hare i gryte





Hare i gryte inneholder 133 Kalorier, 1 g Karbo, 15 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Hare i gryte har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hare i gryte er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkhare
125grflesk
2dlvann
2dlrødvin
1stklaurbærblad
1tssalt
1sshvetemel
1sssmør


Annonse



Næringsdeklarasjon for Hare i gryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier133.02509.47Kcal
Protein14.6356.03gram
Karbohydrat0.552.11gram
Kostfiber0.040.15gram
Fett6.9926.77gram
Mettet fett2.098.00gram
Alkohol1.33 %
Salt0.562.13gram
Pris på oppskriftenKr 20.14Kr 77.14Kroner
Hele oppskriften veier1 532 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Haren flås, vaskes og alle hinnene fjernes. Del den i passe store stykker som tørkes godt. Stykkene vendes i mel og salt/krydder. Flesket skjæres i terninger. Kjøttet og flesketerningene brunes i pannen. Spe med vann og rødvin. Kokes ganske sakte i ca 1 time. Smak til. Server med sure kirsebær om mulig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10120)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Lesere: 11369 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.