Harefilet med soppstuing og greske poteter inneholder
108 Kalorier,
1 g Karbo,
17 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Harefilet med soppstuing og greske poteter har ingen allergener
Harefilet med soppstuing og greske poteter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
15865 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Harefilet med soppstuing og greske poteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 108.17 | 69.28 | Kcal |
Protein | 16.99 | 10.88 | gram |
Karbohydrat | 0.69 | 0.44 | gram |
Kostfiber | 0.86 | 0.55 | gram |
Fett | 3.97 | 2.54 | gram |
Mettet fett | 0.55 | 0.35 | gram |
Salt | 0.49 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 24.44 | Kr 15.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 256 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,55 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Renskjær filetene for sener og hinner. Strø på salt og pepper og brun kort på nokså sterk varme i panne. Sett pannen til side og legg over lokk. La stå slik noen minutter før du tar filetene ut og pakker dem løst inn i aluminiumsfolie.
Fres løk og persille i samme panne som filetene ble stekt i. Ta ut harefiletene og skjær disse i passe skiver.
Legg på tallerken med løk og persille, soppstuing, rørte tyttebær eller rognebærgelé samt greske poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10173)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.