Hareragu inneholder
94 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Hareragu har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hareragu er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
13703 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hareragu!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 93.57 | 335.08 | Kcal |
Protein | 10.43 | 37.35 | gram |
Karbohydrat | 2.25 | 8.06 | gram |
Kostfiber | 0.45 | 1.61 | gram |
Fett | 4.00 | 14.32 | gram |
Mettet fett | 0.92 | 3.29 | gram |
Alkohol | 0.85 % | | | |
Salt | 0.84 | 3.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.70 | Kr 52.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 791 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,61 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kjøttet deles i serveringsstykker. Tørkes godt.
Evt bein og slingser kan det kokes kraft på.
Del bacon i terninger.
Lag en blanding av mel, salt og pepper.
Brun først bacon i en jerngryte og ta det opp igjen.
Griljer harenstykkene i melblandingen og stek dem pent brune.
Tilsett løk, varm kraft, einerbær og bacon.
La trekke i ca 1-1,5 timer.
Tilsett vin og smak til med evt sukker.
Det kan og brukes andre typer kjøtt her og evt en blanding av flere typer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3279)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-26
Oppdatert dato:2002-11-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.