Hareragu



Hareragu inneholder 94 Kalorier, 2 g Karbo, 10 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Hareragu har beregnet å ha følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hareragu er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere: 13703 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 5 porsjoner
1,2kgrenskåret harekjøtt.
100grbacon
3sshvetemel
1tssalt
0,3tspepper
noen knuste einerbær
4dlvarm kraft
10stkrensede perleløk
1,5dlrødvin
1knivsoddsukker




Næringsdeklarasjon for Hareragu!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93.57335.08Kcal
Protein10.4337.35gram
Karbohydrat2.258.06gram
Kostfiber0.451.61gram
Fett4.0014.32gram
Mettet fett0.923.29gram
Alkohol0.85 %
Salt0.843.02gram
Pris på oppskriftenKr 14.70Kr 52.64Kroner
Hele oppskriften veier1 791 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo9,61 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kjøttet deles i serveringsstykker. Tørkes godt.
Evt bein og slingser kan det kokes kraft på. Del bacon i terninger.
Lag en blanding av mel, salt og pepper.
Brun først bacon i en jerngryte og ta det opp igjen.
Griljer harenstykkene i melblandingen og stek dem pent brune. Tilsett løk, varm kraft, einerbær og bacon. La trekke i ca 1-1,5 timer.
Tilsett vin og smak til med evt sukker.
Det kan og brukes andre typer kjøtt her og evt en blanding av flere typer.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3279)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-26
Oppdatert dato:2002-11-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.