Fotograf:
Kylling.no
Hasselnøttpannekaker inneholder
257 Kalorier,
17 g Karbo,
7 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Hasselnøttpannekaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hasselnøttpannekaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3615 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hasselnøttpannekaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 256.90 | 802.02 | Kcal |
Protein | 6.99 | 21.82 | gram |
Karbohydrat | 17.07 | 53.29 | gram |
Kostfiber | 1.04 | 3.25 | gram |
Fett | 17.62 | 55.01 | gram |
Mettet fett | 7.78 | 24.29 | gram |
Salt | 0.36 | 1.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.80 | Kr 14.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 249 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,57 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen mel, bakepulver, sukker og malte hasselnøtter. Pisk sammen melk og egg, bland det i melblandingen. Tilsett smøret. La røren hvile i ca. 10 minutter mens du lager fyllet. Stek kakene, legg en strimmel av matpapir mellom hver pannekake og avkjøl.
Pisk eggeplommer, melis og vanilje til lys eggedosis. Visp ost og crème fraîche til en luftig masse og bland inn sitronsaft/-skall. Legg gelatinen i kaldt vann ca. 5 minutter. Bland forsiktig sammen eggedosis og ostekrem. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i 2 ss kokende vann. Tilsett avkjølt gelatin i en tynn stråle mens du rører forsiktig. Sett bollen kaldt en times tid eller lag kremen på forhånd.
Server pannekakene i en liten kopp og legg på en klatt sitronfyll. Pynt med sitronskall og mynte. Server med friske bær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24821)
Kategori:
Pannekaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-04-18
Oppdatert dato:2008-04-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift