Fotograf:Brodogkorn.no Havremelk er et godt og spennende alterativ til vanlig melk og kan erstatte melk i mange sammenhenger. Prøv havremelk i kornblandingen, eller som ingrediens i havretoddy.
Du trenger en blender, kjøkkenmaskin eller en kraftig stavmikser, samt en finmasket sil (posesil fungerer best).
Bland alle ingrediensene i en blender, kjør noen minutter til alt har blandet seg og sil. Havremelken bør oppbevares i kjøleskap.
Bruk gjerne havregrynsmassen som er til overs i brøddeig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 28231)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Alkoholfrie drikker Diett/allergi:
Uten melk Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2011-02-14
Oppdatert dato:2019-11-06