Fotograf:Frukt.no Riskremen på julaften fortjener det aller beste - nemlig å lage den røde sausen av bær fra bunnen av. Sammen med litt friske bær på toppen, så blir desserten en suksess.
Oppskriften inneholder 85 Kalorier, 18 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Kok opp vann og tilsett sukker.
Del vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha frøene i kjelen. Rør til alt er oppløst.
Ha i fryste bringebær, kok raskt opp og rør godt rundt.
Sil sausen gjennom et dørslag slik at du fjerner steinene.
Avkjøl sausen.
Du kan gjerne lage sausen dagen i forveien.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34139)
Tilberedningstid:
1-10 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Saus Innlagt dato:2018-07-19
Oppdatert dato:2018-07-19