Fotograf:Frukt.no Hjemmelaget lollipop lager du enkelt ved å fryse ned smoothie lagvis i isformer. Alt av frukt og bær kan brukes - her har vi brukt smoothie som gjør isen rød og gul. Du kan gjerne ha flere lag og farger, husk bare å fryse ett lag av gangen.
Oppskriften inneholder 47 Kalorier, 10 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Rød blanding:
Bland alle ingrediensene i en blender og hell over i egnede isformer. Fyll formene halvfulle og sett i fryseren.
Gul blanding:
Rens og skjær ananas i biter. Ha appelsinjuicen i mikseren først - deretter ananas. Kjør blandingen til du får en glatt, tykk smoothie. Hell den over i isformene du har i fryseren. Sett i en trepinne, en teskje eller lignende og sett i fryseren.
Ta lollipopene ut av fryseren 10-15 minutter før de skal serveres.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34155)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Iskrem/sorbet Innlagt dato:2018-07-19
Oppdatert dato:2018-07-19