Høns i viltsaus inneholder
118 Kalorier,
4 g Karbo,
9 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Høns i viltsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Høns i viltsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Høns i viltsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 117.71 | 766.65 | Kcal |
Protein | 9.14 | 59.53 | gram |
Karbohydrat | 3.98 | 25.92 | gram |
Kostfiber | 0.66 | 4.30 | gram |
Fett | 7.00 | 45.59 | gram |
Mettet fett | 2.85 | 18.56 | gram |
Alkohol | 0.13 % | | | |
Salt | 0.57 | 3.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.98 | Kr 25.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 605 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,52 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del hønen i små, pene stykker. Fjern ruggben og brystben og kok kraft på dem.
Vend kjøttstykkene i halvparten av melet tilsatt salt og pepper.
Brun kjøttet gyllenbrunt i 50 g smør i panne. Legg kjøttstykkene i ovnfast fat.
Ha resten av smøret i pannen og stek sopp, hakket løk og flådde hakkede tomater. Legg det over i fatet.
Stek bacon og pølser. Del pølsene i mindre stykker. Legg det over i fatet.
Rør resten av melet i smøret i pannen og tilsett kraften og vinen. La det koke til det tykner. Hell det over i fatet.
Tilsett rosiner, laurbærblad og suppekvast og legg lokk på.
Sett fatet i ovnen på 170 C og la det steke i midten ca 1 1/2 time.
Retten serveres rett fra fatet med hakket persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12082)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Lesere:
3063 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.