Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Høns i viltsaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Høns i viltsaus



Høns i viltsaus inneholder 118 Kalorier, 4 g Karbo, 9 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Høns i viltsaus har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Høns i viltsaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkhøne, ung
1dashsalt
1dashpepper
50grmel
75grsmør eller fett
100grsopp
Ca 1,5stkløk
4stktomater
100grbacon
Ca 175grpølser
0,5literhønsekraft
3ssrødvin
50grrosiner
1stklaurbærblad
suppekvast
persille




Næringsdeklarasjon for Høns i viltsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier117.71766.65Kcal
Protein9.1459.53gram
Karbohydrat3.9825.92gram
Kostfiber0.664.30gram
Fett7.0045.59gram
Mettet fett2.8518.56gram
Alkohol0.13 %
Salt0.573.69gram
Pris på oppskriftenKr 3.98Kr 25.92Kroner
Hele oppskriften veier2 605 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo13,52 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Del hønen i små, pene stykker. Fjern ruggben og brystben og kok kraft på dem.

Vend kjøttstykkene i halvparten av melet tilsatt salt og pepper.

Brun kjøttet gyllenbrunt i 50 g smør i panne. Legg kjøttstykkene i ovnfast fat.

Ha resten av smøret i pannen og stek sopp, hakket løk og flådde hakkede tomater. Legg det over i fatet.

Stek bacon og pølser. Del pølsene i mindre stykker. Legg det over i fatet.

Rør resten av melet i smøret i pannen og tilsett kraften og vinen. La det koke til det tykner. Hell det over i fatet.

Tilsett rosiner, laurbærblad og suppekvast og legg lokk på.

Sett fatet i ovnen på 170 C og la det steke i midten ca 1 1/2 time.

Retten serveres rett fra fatet med hakket persille.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12082)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Lesere: 3063 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.