Hovedstadens sommersuppe inneholder
87 Kalorier,
6 g Karbo,
8 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Hovedstadens sommersuppe har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hovedstadens sommersuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4342 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hovedstadens sommersuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 87.26 | 408.49 | Kcal |
Protein | 7.84 | 36.70 | gram |
Karbohydrat | 6.45 | 30.19 | gram |
Kostfiber | 1.10 | 5.15 | gram |
Fett | 3.10 | 14.51 | gram |
Mettet fett | 0.88 | 4.12 | gram |
Salt | 0.28 | 1.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.66 | Kr 21.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 873 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,56 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rist baconstrimlene i en gryte, ta dem opp og fres løkskivene lett i baconfettet. Bland i hakket løk og potetene som er skåret i terninger. Legg fisken over. Hell på vann til det så vidt dekker fisken. Dryss på litt salt. Kok det hele ved svak varme til fisk og grønnsaker er ferdig. Ta fisken forsiktig opp. Rens den for bein og eventuelt skinn.
Visp suppen til en jevn masse. Legg i tomatene og smak til med et snev av karri. Fordel varme fiskepuddingterninger og fisken i hver tallerken. Hell suppen over.
Server sprø baconterninger og fersk loff til denne suppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13875)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-22
Oppdatert dato:2003-05-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.