Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Hummer med spinat og gressløksaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Hummer med spinat og gressløksaus



Hummer med spinat og gressløksaus inneholder 69 Kalorier, 0 g Karbo, 9 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Hummer med spinat og gressløksaus har beregnet å ha følgende allergener Melk, Selleri, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Hummer med spinat og gressløksaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
100grhummerkjøtt
200grreker, pillede
1ssolivenolje
1stang(stenger)stangselleri
500grspinat
3tssmør
1dashnykvernet svart pepper
smørsaus (se egen oppskrift: Sauser)
1bunt(er)liten bunt gressløk




Næringsdeklarasjon for Hummer med spinat og gressløksaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier69.01162.04Kcal
Protein8.6120.22gram
Karbohydrat0.330.77gram
Kostfiber1.463.43gram
Fett3.377.91gram
Mettet fett1.403.29gram
Salt0.661.55gram
Pris på oppskriftenKr 21.47Kr 50.41Kroner
Hele oppskriften veier939 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens spinaten for grove stilker. Vask den gjentatte ganger i kaldt vann slik at all sanden er borte. Ta spinaten i hendene og rist ut vannet, tørk den deretter med kjøkkenpapir. Skrell hvitløkfeddet og stikk det på en gaffel. Varm en kjele godt opp, ha i en skje smør og la det bli nøttebrunt, før du legger i omtrent en tredjedel av spinaten. Rør med hvitløksgaffelen mens spinaten "faller sammen". Ta ut spinaten og gjenta med resten av smøret og spinaten. Poenget med å gjøre det flere omganger er at spinaten skal bli mest mulig stekt, og ikke kokt. Kvern svart pepper over.

Skrell stangsellerien for de ytterste, grove trevlene. Kutt den i bitte små terninger.

Lag smørsausen. Ha i stangselleribitene. Finkutt gressløk, som skal tilsettes rett før servering.

Sett en teflonpanne på sterk varme. Ha i olje, stek rekene i 30 sekunder. Ta ut rekene.

Stek hummerbitene i tørr, men fortsatt glovarm teflonpanne. Stek dem fort og hardt, slik at de får tørre, litt sprø kanter. Kvern på mye svart pepper.

Legg rekene pent i en vid ring på varme, dype tallerkener. Legg spinaten i midten. Dander hummerkjøttet i et tårn på spinaten. Fordel sausen over.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7885)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Lesere: 2341 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.