Hummerkraft inneholder
145 Kalorier,
3 g Karbo,
1 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Hummerkraft har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hummerkraft er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hummerkraft!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 145.19 | 2 321.44 | Kcal |
Protein | 0.79 | 12.63 | gram |
Karbohydrat | 2.55 | 40.77 | gram |
Kostfiber | 0.82 | 13.11 | gram |
Fett | 8.29 | 132.55 | gram |
Mettet fett | 1.18 | 18.87 | gram |
Alkohol | 7.94 % | | | |
Salt | 0.06 | 0.93 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.76 | Kr 204.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 599 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,02 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett en stor kjele på kokeplaten og skru varmen på fullt. Skjær grønnsakene i terninger på 1/2 cm og del hvitløkfeddene i to på langs. Hell olje i den varme kjelen, legg skallene i og knus dem så godt du kan med en tresleiv. Fres skallene i ca 5 minutter mens du hele tiden hakker i dem med sleiva.
Tilsett grønnsakene, tomatpuré, hvetemel og krydder og stek det hele ytterligere 1 minutt.
Slå konjakk over og tenn på umiddelbart. Rist litt på kjelen og la det flambere en kort stund før du heller på hvitvin og nok kaldt vann til at det dekker. Kok opp og la det småkoke i rundt 1time.
Sil kraften, gjerne i et grovmaskert dørslag, slik at den ikke blir helt klar. Kok kraften litt inn. Synes du det smaker litt tamt, så kok den enda mer inn. Oppbevar kraften i den kjelen du har kokt den i.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7299 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7843)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kraft
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.