Hvitløkbakte tomater inneholder
89 Kalorier,
2 g Karbo,
1 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Hvitløkbakte tomater har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvitløkbakte tomater er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3809 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hvitløkbakte tomater!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.50 | 94.19 | Kcal |
Protein | 0.78 | 0.83 | gram |
Karbohydrat | 2.46 | 2.62 | gram |
Kostfiber | 1.86 | 1.98 | gram |
Fett | 7.98 | 8.49 | gram |
Mettet fett | 5.03 | 5.35 | gram |
Salt | 0.24 | 0.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.37 | Kr 3.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 426 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,11 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør smøret mykt med treskje i en liten bolle og bland med hvitløk, appelsinskall, salt og pepper. Avkjøl smøret noen minutter.
Varm ovnen til 200 C. Del tomatene i to på tvers og skjær av bunnen slik at de står støtt. Sett tomatene i en ildfast form og fordel hvitløksmøret jevnt over hver halve tomat.
Bak tomatene i 15-25 minutter i ovnen, avhengig av tomatenes størrelse, til de er så vidt myke. Server tomatene pyntet med de friske basilikumbladene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5980)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-17
Oppdatert dato:2002-03-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.