Fotograf:Brodogkorn.no Hvitløkspasta får du når du lager hvitløksbrød og serverer det oppi pastaen - i steden for ved siden av. Skikkelig godt! Oppskriften passer godt til en grønn hverdag, ettersom den både er vegetarisk og er en fin måte å bruke opp brødrester på.
Oppskriften inneholder 372 Kalorier, 49 g Karbo, 9 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sett stekeovnen på 180 grader.
Smør smør på hver av skivene og legg dem på et stekebrett.
Bruk gjerne rester av brød i denne retten. Hvitløkspasta er godt egnet for brød som har blitt flere dager gammelt.
Stek skivene i ovnen til de er sprø og gylne.
Kjør skivene i en food prosessor eller legg dem i en brødpose og bank forsiktig med en kjevle til brødet er knust.
Riv hvitløk med et lite rivjern og bland det sammen med brødraspet og hakket persille. Sett brødraspet til side.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell vannet av pastaen.
Smelt smør, og ha det i en bolle sammen med pasta og brødrasp.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 35612)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta Innlagt dato:2020-12-31
Oppdatert dato:2020-12-31