Ingefær- og karrisuppe inneholder
139 Kalorier,
8 g Karbo,
4 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Ingefær- og karrisuppe har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ingefær- og karrisuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ingefær- og karrisuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 139.18 | 419.37 | Kcal |
Protein | 3.94 | 11.87 | gram |
Karbohydrat | 7.71 | 23.23 | gram |
Kostfiber | 2.01 | 6.06 | gram |
Fett | 9.84 | 29.65 | gram |
Mettet fett | 6.09 | 18.35 | gram |
Salt | 0.60 | 1.81 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.06 | Kr 9.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 205 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,15 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
I suppegryten:
Stek ingefær, hvitløk og evt løk på rolig varme i 3-4 minutter i smør eller
olje.
Tilsett curry og stek under omrøring i et par minutter.
Tilsett væske + buljongterning
Tilsett linser
Tilsett grønnsaker avh av fornuftig koketid
Småkokes ca 20 minutter
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat og Mer
(Intern: 2279)
Kategori:
Suppe
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-02
Oppdatert dato:2002-11-02
Lesere:
4720 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.