Isbombe overtrukket med marsipan. med rå jordbærsorbet. sjokolade og karamel





Isbombe overtrukket med marsipan, med rå jordbærsorbet, sjokolade og karamel inneholder 329 Kalorier, 29 g Karbo, 3 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Isbombe overtrukket med marsipan, med rå jordbærsorbet, sjokolade og karamel har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Isbombe overtrukket med marsipan, med rå jordbærsorbet, sjokolade og karamel er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

parfait:

6stkeggeplommer
0,5stang(stenger)vaniljestang
100grsukker
0,5dlvann
1literkremfløte
150grmørk sjokolade i små stykker

Karamel:

150grsukker
30grsmør

sorbet:

500grjordbær
150grsukker

Ytterligere:

150grmørk sjokolade i små stykker
200grtynt utrullet marsipan

Pynt:

krem
sjokoladesnirkler
friske bær eller marsipanroser


Annonse



Næringsdeklarasjon for Isbombe overtrukket med marsipan. med rå jordbærsorbet. sjokolade og karamel!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier328.662 126.80Kcal
Protein3.1120.13gram
Karbohydrat28.52184.56gram
Kostfiber1.268.15gram
Fett22.18143.53gram
Mettet fett12.6982.12gram
Salt0.070.44gram
Pris på oppskriftenKr 5.88Kr 38.05Kroner
Hele oppskriften veier2 588 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Parfait:
Sukker kokes med vann til sirup. Eggeplommer og vanilje piskes sammen. Tilsettes sukkersirupen under stadig pisking over svak varme. Piskes kald. Den piskede fløte vendes i sammen med den knuste karamel og den hakkede sjokolade. Settes på frys.

Karamel:
Sukker og smør smeltes til karamel på pannen. Helles over på pergamentpapir, avkjøles og knuses.

Rå jordbærsorbet:
Jordbær og sukker blendes eller puréres gjennom en dørslag. Kjøres på ismaskine til grøtkonsistens. Har man ikke en ismaskin, settes puréen på frys, og man rører med jevne mellomrom, til puréen har grøtkonsistens.

Bombe:
Parfaitisen fylles i bombeform eller glasskål. Halvfryses og uthules. Hullet fylles med fruktsorbet og settes i fryseren. Den frosne is tas ut av fryseren og overtrekkes med et tynt lag utrullet marsipan. Oppbevares i fryseren til senere bruk.

Anretning:
Isen tas ut av fryseren ca. 15-20 minutter før servering. Bomben pyntes med krem, sjokoladesnirkler, friske bær eller marsipanroser.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22566)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-14
Oppdatert dato:2006-07-14
Lesere: 3109 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Yoghurtsorbet 2.Yoghurtsorbet 2.
Denne retten har 91,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lollipop med tre farger.Lollipop med tre farger.
Denne retten har 41,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jordbærsherbet.Jordbærsherbet.
Denne retten har 117,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bananis med jordbær.Bananis med jordbær.
Denne retten har 75,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jordbær- og bringebæris.Jordbær- og bringebæris.
Denne retten har 116,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jordbærsorbet.Jordbærsorbet.
Denne retten har 54,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rød granité med eple og jordbær.Rød granité med eple og jordbær.
Denne retten har 109,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jordbærsorbet med sukrin.Jordbærsorbet med sukrin.
Denne retten har 31,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vaniljeis med marinerte jordbær.Vaniljeis med marinerte jordbær.
Denne retten har 121,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ice pops med kiwi og jordbær.Ice pops med kiwi og jordbær.
Denne retten har 92,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ekte jordbærpinner.Ekte jordbærpinner.
Denne retten har 54,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.