Fotograf:
Kylling.no
Iskake med tyttebær inneholder
340 Kalorier,
31 g Karbo,
5 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Iskake med tyttebær har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Iskake med tyttebær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10367 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Iskake med tyttebær med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 339.67 | 4 424.20 | 368.68 | Kcal |
Protein | 5.27 | 68.64 | 5.72 | gram |
Karbohydrat | 31.13 | 405.47 | 33.79 | gram |
Kostfiber | 1.95 | 25.40 | 2.12 | gram |
Fett | 21.13 | 275.22 | 22.93 | gram |
Mettet fett | 7.41 | 96.52 | 8.04 | gram |
Salt | 0.10 | 1.30 | 0.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.71 | Kr 74.37 | Kr 6.20 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 303 totalt | 1 303 pr porsj | 109 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykekr
Varm stekeovnen til 160 °C. Dekk bunnen av en springform (24-26 cm) med bakepapir. Mal nøttene på kvern eller finhakk dem i matprosessor.
Bland melis, nøtter og kokesjokolade. Stivpisk eggehvitene og vend dem i nøtteblandingen. Fordel røren i kakeformen og stek kakebunnen på nederste rille i ca. 40 minutter. Avkjøl den i formen.
Pisk eggeplommer og 1 dl sukker til tykk eggedosis. Rør resten av sukkeret med tyttebærene. Pisk kremen og bland alt. Hell blandingen over avkjølt kakebunn og sett formen i fryseren.
Ta kaken ut av formen, og trekk av bakepapiret før kaken legges over på et fat. Pynt med tyttebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 27155)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-06-16
Oppdatert dato:2010-06-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift