Fotograf:
Kylling.no
Tyttebærfromasj 3 inneholder
263 Kalorier,
24 g Karbo,
5 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Tyttebærfromasj 3 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tyttebærfromasj 3 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,4 poeng fra 7 lesere
Lesere:
11168 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tyttebærfromasj 3!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 262.92 | 516.85 | Kcal |
Protein | 4.72 | 9.28 | gram |
Karbohydrat | 23.60 | 46.39 | gram |
Kostfiber | 0.57 | 1.12 | gram |
Fett | 16.50 | 32.44 | gram |
Mettet fett | 9.56 | 18.79 | gram |
Salt | 0.11 | 0.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.69 | Kr 11.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 786 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,9 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg gelatinplatene i vann 5 minutter. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland inn pisket kremfløte.
Kok opp 1/2 dl vann og trekk kjelen til side. Ta opp gelatinplatene av det kalde vannet og klem forsiktig ut overflødig vann. Rør inn én og én plate det kokende varme vannet til all gelatinen er oppløst. Hell den flytende gelatinen i en tynn stråle i fromasjen mens du rører godt.
Vend inn det som skal sette smaken på fromasjen til slutt. Sett fromasjen kaldt. Vend litt i fromasjen når den begynner å stivne, slik at smakstilsetningen blir jevnt fordelt, og hell den over i porsjonsskåler eller en serveringsbolle. Hele tyttebær er dekorative som pynt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 21564)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-02-22
Oppdatert dato:2006-02-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift