Islagkake med jordbær inneholder
203 Kalorier,
19 g Karbo,
2 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Islagkake med jordbær har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Islagkake med jordbær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2259 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Islagkake med jordbær!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 203.10 | 418.36 | Kcal |
Protein | 1.59 | 3.28 | gram |
Karbohydrat | 19.15 | 39.45 | gram |
Kostfiber | 0.96 | 1.98 | gram |
Fett | 12.56 | 25.87 | gram |
Mettet fett | 7.46 | 15.37 | gram |
Alkohol | 0.74 % | | | |
Salt | 0.03 | 0.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.46 | Kr 13.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 648 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,71 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk eggeplommer og sukker til en luftig blanding. Tilsett vaniljekorn. Pisk fløten stiv og vend den forsiktig i eggeblandingen. Del parfait-blandingen i to like store porsjoner.
Hell den ene porsjon i en springform (ca. 22 cm i diameter). Dekk formen med alufolie og frys blandingen i ca. ½ time. Sett den andre porsjon tildekket i kjøleskapet.
Sorbet:
Mos eller blend jordbærene med sukker og hell blandingen over den lett frosne is. Sett tilbake formen tildekket i fryseren i ca. ½ time. Hell deretter resten av parfait-blandingen over sorbeten og frys isen tildekket i minst 8 timer.
Ta islagkaken ut av fryseren og sett den i kjøleskapet ca. 1 time før serveringen.
Jordbærsaus:
Mos eller blend jordbærene og tilsett appelsin og sukker. Smak sausen til med appelsin-likør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22565)
Kategori:
Iskake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-14
Oppdatert dato:2006-07-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift