Fotograf:
Kraft foods
Ingredienser
4 porsjoner
Brød: Et lyst, kraftigere brød, f.eks. italiensk landbrød eller Toscanabrød. Gjerne ristet.
240 g Parmaskinke
Ekebladsalat
Frisèsalat
8 ss Tomat, finhakket
Løk finhakket
Philadelphia light med pesto:
160 g Philadelphia ost
1 ts Olivenolje, litt i overkant av 1 ts
Pepper
1 ts Rødvinseddik, en knapp ts
1 ts Pesto, litt i overkant av 1 ts
Fremgangsmåte:
4 smørbrød:
Bland Philadephia-røren til en jevn masse og la den stå over natten.
Legg frisè og ekebladsalat på en ristet brødskive. Smør på Philadelphia-ost med pesto. Legg på parmaskinke og ha over tomatsalat. Garner med oliven og fersk estragon.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kraft foods
(Intern: 24959)
Kategori:
Smørbrød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-05-28
Oppdatert dato:2008-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift