Marinade til tomater.
2 deler lage fra hermetiske oliven
1 del rød vineddik
3 deler olivenolje.
1 presset fedd hvitløk pr liter
1 ss sukker pr liter
1 ss salt pr liter
1 ss malt sort pepper pr liter.
300 g Jamon Serrano skinke. Eller annen røket skinke. Eks Westfaler.
2 marinerte bifftomater i skiver .
1 rødløk i tynne skiver.
100 g grønne fylte oliven hakket i biter
6 skiver hvitløks brød.
Fremgangsmåte:
Brukes som forrett eller smårett.
Marinaden er den samme som Fransk Vinaigrette.
Bland alle ingrediensene og la trekke i minst en time før den brukes.
Oppbevar kjølig.
Skjær skinken i løvtynne skiver.
Legg på hver brødskive: 1 skive tomat, 1 skive skinke, 1 skive løk og litt hakket oliven.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Knut Pettersen
(Intern: 2118966968)
Kategori:
Forrett Land:
Spania Innlagt dato:2002-03-27
Oppdatert dato:2002-03-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.