Fotograf:
Knut Pettersen
Dette er det som kalles fersk vårrull. Brukes som smårette, forrett eller enkel lunsj. mange varianter av fyll. Det brukes eggbasert wrapper/vårrulldeig. Oppskriften inneholder
73 Kalorier,
13 g Karbo,
3 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fresh Lumpia på Filippinsk vis er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
8819 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fresh Lumpia på Filippinsk vis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 73.30 | 224.55 | Kcal |
Protein | 3.26 | 9.99 | gram |
Karbohydrat | 13.46 | 41.23 | gram |
Kostfiber | 1.77 | 5.42 | gram |
Fett | 0.32 | 0.98 | gram |
Mettet fett | 0.08 | 0.25 | gram |
Salt | 0.07 | 0.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.75 | Kr 8.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 451 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 73,45 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Surr hvitløk og løk i litt olje.
Legg i svinekjøtt og surr til den er brun.
Krydre med litt salt og pepper.
Tilsett neper og bland sammen.
Hell i rekekraften.
Dekk til og surr over middels lav varme i ca 10 minutter eller til nepene blir litt myke.
Tilsett søtpoteter og gulrøtter.
Bland og dekk igjen.
Stek i ca 3 minutter eller til søte potetene er ferdig, men ikke grøtaktig.
Til slutt legg i kålen, bland og sett ned varmen. Skal være myk.
Fyllet er ferdig.
La dette avkjøles litt og dryppes av i en sil.
Lumpia.
Legg ett par salatblader på en wrapper. Legg på ca 2 ss fyll på den ene halvdelen.
Brett sammen fra den ene siden, brett inn sider og så resten av wrapperen. Ha litt vann på deige og forsegl den.
Gjenta med alle
Lumpia sausen:
Bring vannet i kok.
Tilsett sukkeret til det kokende vannet og rør til det er oppløst.
Ta 1/4 kopp av blandingen, tilsett maissenna, rør om og hell tilbake.
Fjern fra varmen når den tykner
Bland i hvitløk og hakkede nøtter!
Lumpia serveres med kald med sausen til å dyppe i.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 29407)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Philippines
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2012-07-08
Oppdatert dato:2012-07-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift