Fotograf:Rosemarie Rodriguez Ikke hverdagskost her, men på besøk hos venner som er fra Cambodia(kambodsja). Bildet ble tatt med en mobiltlf og er ikke det helt store. Dette er såkalte ferske vårruller som ikke skal stekes.
Kambodsjansk mat kan være heftige greier med mye bruk av fishsauce og chilibaserte pasta ol. Ligner litt på thai food men enklere. Har impulser fra landene rundt + Frankrike.
Oppskriften inneholder 193 Kalorier, 29 g Karbo, 9 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Peanøtter, Skalldyr, Spor-av-gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kok først risnudlene i en gryte med vann og sett til side.
Strimle kjøttet og kok kjøttet med litt salt i 5-10 minutter og sett til side.
Fyll en bolle med varmt vann og dypp wrapperen der før den legges ut på bordet.
Fordel ut fyllet slik at blir nok til 8 stk. La det være 1-2 cm ledig på hver side. Brett inn hver side og rull sammen til en rull hvor endene er brettet inn
Saus:
Bland føst honning og varmt vann. Rør så inn resten av ingrediensene.
Server rullene med sausen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Rodriguez
(Intern: 32313)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett Land:
Cambodia Innlagt dato:2016-03-13
Oppdatert dato:2016-03-13