Jegergryte (Hunter´s Stew) inneholder
133 Kalorier,
2 g Karbo,
14 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Jegergryte (Hunter´s Stew) har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jegergryte (Hunter´s Stew) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7709 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jegergryte (Hunter´s Stew)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 133.12 | 539.10 | Kcal |
Protein | 14.46 | 58.56 | gram |
Karbohydrat | 2.08 | 8.42 | gram |
Kostfiber | 0.54 | 2.19 | gram |
Fett | 7.32 | 29.64 | gram |
Mettet fett | 2.45 | 9.92 | gram |
Salt | 0.36 | 1.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 18.38 | Kr 74.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 620 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær harekjøttet forsiktig fra benene og ha disse i en gryte med så mye vann at det akkurat dekker. Det må ikke være for mye vann.
Tilsett løken, som er skrellet og delt i fire, gulroten i biter og sellerigrønt. La alt koke i 60-90 minutter.
Skjær baconskivene i terninger, som stekes lett i en tykkbunnet gryte. Skjær harekjøttet i passe biter eller tykke remser, vend det i mel blandet med salt og pepper og fres det gyllenbrunt i baconfettet.
Tilsett så mye kraft at kjøttet nesten er dekket. Legg lokk på, tilsett timian og la kjøttet stå og surre til det er mørt, ca 90 minutter.
Gjør soppen klar, bruk minst mulig vann, og fres den i noen minutter i smør og ha den opp i kjøttgryten. Tilsett kremfløte eller rømme. Smak sausen til med salt og pepper og la retten surre i nye 4-5 minutter, hvorpå den serveres fra gryten. Potetmos anbefales som tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6653)
Kategori:
Gryterett
Land:
England
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.