Jegergryte (Hunter´s Stew)





Jegergryte (Hunter´s Stew) inneholder 133 Kalorier, 2 g Karbo, 14 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Jegergryte (Hunter´s Stew) har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Jegergryte (Hunter´s Stew) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkhare
4tykk(e) skive(r)bacon
2sshvetemel
1dashsalt
1dashpepper
200grsjampinjong
1stkgulrot
1stkløk
litt sellerigrønt
0,5tstimian
0,5dlkrem eller rømme
1sssmør


Annonse



Næringsdeklarasjon for Jegergryte (Hunter´s Stew)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier133.33539.95Kcal
Protein14.4658.56gram
Karbohydrat2.088.42gram
Kostfiber0.512.07gram
Fett7.3529.77gram
Mettet fett2.5110.16gram
Salt0.361.48gram
Pris på oppskriftenKr 18.38Kr 74.43Kroner
Hele oppskriften veier1 620 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær harekjøttet forsiktig fra benene og ha disse i en gryte med så mye vann at det akkurat dekker. Det må ikke være for mye vann.

Tilsett løken, som er skrellet og delt i fire, gulroten i biter og sellerigrønt. La alt koke i 60-90 minutter.

Skjær baconskivene i terninger, som stekes lett i en tykkbunnet gryte. Skjær harekjøttet i passe biter eller tykke remser, vend det i mel blandet med salt og pepper og fres det gyllenbrunt i baconfettet.

Tilsett så mye kraft at kjøttet nesten er dekket. Legg lokk på, tilsett timian og la kjøttet stå og surre til det er mørt, ca 90 minutter.

Gjør soppen klar, bruk minst mulig vann, og fres den i noen minutter i smør og ha den opp i kjøttgryten. Tilsett kremfløte eller rømme. Smak sausen til med salt og pepper og la retten surre i nye 4-5 minutter, hvorpå den serveres fra gryten. Potetmos anbefales som tilbehør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6653)
Kategori: Gryterett
Land: England
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12
Lesere: 6567 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.