Jegerpai



Jegerpai inneholder 239 Kalorier, 10 g Karbo, 20 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Jegerpai har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Jegerpai er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4174 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
200grhvetemel
200grMargarin
0,5tseddik
5ssvann, kaldt

fyll:

500grstekt kjøtt av vilt, rype, fasan, årfugl eller annet
400grmedisterdeig
1stkeggeplomme
2sskonjakk
0,5tssalt
0,25tspepper
0,25tsingefær, støtt




Næringsdeklarasjon for Jegerpai!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier239.03419.05Kcal
Protein19.6834.50gram
Karbohydrat10.3318.11gram
Kostfiber0.731.28gram
Fett12.6722.21gram
Mettet fett3.035.31gram
Alkohol0.50 %
Salt0.741.30gram
Pris på oppskriftenKr 12.31Kr 21.58Kroner
Hele oppskriften veier1 403 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo17,28 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Lag vanlig tertedeig. La den hvilke kjølig ca. 30 minutter. Kjevle den til to runde leiver, den ene så stor at den dekker bunn og sider i en sukkerbrødform, den andre stor nok til lokk.

fyll:

Skjær kjøttet i jevne strimler.

Arbeid eggeplommen inn i medisterdeigen sammen med konjakken. Smak til med krydder.

Legg kjøtt og farse lagvis i formen.

Dekk med deiglokk. Pensle kantene med vann og klem dem godt til.

Pensle overflaten med egg og lag et hull, så dampen kan slippe ut.

Stek paien på 225 C i ca 40 min. til den er gyllen, sprø og gjennomstekt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12482)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.