Jegerpai inneholder
239 Kalorier,
10 g Karbo,
20 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Jegerpai har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jegerpai er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4174 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jegerpai!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 239.03 | 419.05 | Kcal |
Protein | 19.68 | 34.50 | gram |
Karbohydrat | 10.33 | 18.11 | gram |
Kostfiber | 0.73 | 1.28 | gram |
Fett | 12.67 | 22.21 | gram |
Mettet fett | 3.03 | 5.31 | gram |
Alkohol | 0.50 % | | | |
Salt | 0.74 | 1.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.31 | Kr 21.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 403 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,28 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag vanlig tertedeig. La den hvilke kjølig ca. 30 minutter. Kjevle den til to runde leiver, den ene så stor at den dekker bunn og sider i en sukkerbrødform, den andre stor nok til lokk.
fyll:
Skjær kjøttet i jevne strimler.
Arbeid eggeplommen inn i medisterdeigen sammen med konjakken. Smak til med krydder.
Legg kjøtt og farse lagvis i formen.
Dekk med deiglokk. Pensle kantene med vann og klem dem godt til.
Pensle overflaten med egg og lag et hull, så dampen kan slippe ut.
Stek paien på 225 C i ca 40 min. til den er gyllen, sprø og gjennomstekt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12482)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.