Fotograf:
Melk.no
Jordbærcarpaccio med mynteparfait inneholder
189 Kalorier,
15 g Karbo,
2 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Jordbærcarpaccio med mynteparfait har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jordbærcarpaccio med mynteparfait er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4051 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jordbærcarpaccio med mynteparfait!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 188.81 | 505.85 | Kcal |
Protein | 1.79 | 4.80 | gram |
Karbohydrat | 15.27 | 40.91 | gram |
Kostfiber | 0.93 | 2.49 | gram |
Fett | 13.19 | 35.34 | gram |
Mettet fett | 7.74 | 20.74 | gram |
Salt | 0.04 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.00 | Kr 13.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 608 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,34 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp sukker, vann og mynteblader og la det koke i 2 – 3 minutter. Trekk kjelen vekk fra platen, ta ut myntebladene, skjær dem i tynne strimler og avkjøl laken. Visp eggeplommene stive, tilsett den avkjølte myntelaken i eggedosisen i en tynn stråle under omrøring. Visp kremfløten siv og bland den inn i eggedosisen. Tilsett de finhakkede myntebladene. Sett bollen i fryseboksen og rør i parfaiten 3 - 4 ganger under innfrysning for å unngå iskrystaller.
Ta mynteparfaiten ut av fryseren 15 minutter før servering.
Kok alle ingrediensene til sukkerlaken og la den avkjøles helt.
Jordbærene skjæres i tynne skiver og legges i takstensmønster på 6 tallerkner. Den kalde sukkerlaken pensles over jordbærene og form mynteparfaiten til kuler som legges midt på tallerkenen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 23095)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-11-19
Oppdatert dato:2006-11-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift