Jordbærfromage inneholder
187 Kalorier,
20 g Karbo,
3 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Jordbærfromage har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jordbærfromage er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
7166 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jordbærfromage!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 186.63 | 325.63 | Kcal |
Protein | 3.40 | 5.93 | gram |
Karbohydrat | 20.12 | 35.11 | gram |
Kostfiber | 0.96 | 1.68 | gram |
Fett | 10.07 | 17.57 | gram |
Mettet fett | 5.91 | 10.31 | gram |
Salt | 0.06 | 0.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.01 | Kr 10.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 047 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg gelatinen i kaldt vann i 10 minutter.
Skyll og rens jordbærene.
Kjør jordbærene i hurtigmikser med 2 ss sukker. Legg noen bær til side til pynt.
Dypp eggene raskt i kokende vann så eventuelle bakterier forsvinner. Knekk eggene.
Pisk eggehvitene helt stive.
Pisk eggeplommene med 1 dl sukker.
Kryst vannet av gelatinen. Smelt gelatinen sammen med litt saft fra jordbærene.
Rør i resten av jordbærmosen. Tilsett de piskede eggeplommene og eggehviten.
Pisk fløten og vend den inn.
La desserten stå til den begynner å stivne. Hell den deretter ovver i en pen form. Sett formen i kjøleskapet.
Før serveringen settes formen i varmt vann, slik at fromasjen løsner. Snu den over på fat, og server pyntet med hele jordbær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8502)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift