Fotograf:
Dansukker
Jordbærkompott med vaniljekrem inneholder
145 Kalorier,
12 g Karbo,
1 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Jordbærkompott med vaniljekrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jordbærkompott med vaniljekrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3920 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jordbærkompott med vaniljekrem!
Navn Verdi pr 100 g Verdi pr porsjon Enhet Kalorier 144.79 309.31 Kcal Protein 1.47 3.14 gram Karbohydrat 11.59 24.76 gram Kostfiber 1.32 2.82 gram Fett 9.99 21.34 gram Mettet fett 5.82 12.43 gram Salt 0.03 0.06 gram Pris på oppskriften Kr 6.08 Kr 12.99 Kroner Hele oppskriften veier 855 gr totalt gram Energiprosent fra karbo 32,01 % Ikke lavkarbo Hva betyr dette?
Fremgangsmåte:
1. Skjær to tredjedeler av bærene i store skiver. Ha resten i en mikser og tilsett melis etter behag.
2. Bland de oppskårne bærene og purèen.
Kremen
1. Pisk sukker og eggeplommer luftig sammen med vaniljesukkeret.
2. Tilsett kremfløten. Pisk til en kremaktig konsistens.
Server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dansukker
(Intern: 27080)
Tilberedningstid:
15 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato: 2010-05-16
Oppdatert dato: 2020-06-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift